I think Im in love,

Kategori: Mode
29 Januari, 2010 - 10:41
Hur snyggt på en skala 1-10 är inte detta, jag faller ;o Smyckena ovan är bokstavligen "to die for", det blir nog att beställa hem ett par av favoriterna. I just have to! Både Chique.se och H&M har verkligen fått in snygga smycken, check!

Började skolan 09.40 och slutar 12.25 idag, idrott sista lektionen sen bussen hem. Runt tre har vi träning, sedan har vi återigen träning på kvällen. Härligt! Jag längtar, kvällen ska förhoppningsvis spenderas med dem bästa <3

Blame it on the pop/us! ;)

Kategori: Foto - övrigt
27 Januari, 2010 - 20:33


Övernattning hos Emilia Jönsson? YESBOX. och kul har vi .. ja ;D Självklart.. med dom här tjejerna kan man inte ha tråkigt! Vi har ju tidig träning imorgon (07.00) så darför bestämde vi oss för att sova hos våran ängel Emilia.

Jag längtar tills träningen morgon hihi vi ska träna program! Vi har även träning i Boden runt 19-20 tiden, minns inte exakt när.. men alla ni Boden-bor kan ju komma dit och titta på! :D.. jag vet att jag har Boden läsare, ni har skrivit det ett par gånger :) Uppdaterar mer imorgon, förhoppningsvis.. internet fungerar fortfarande inte .. Men vi får se, LOVE U GUYS!

Jag har världens bästa vänner :D

I just had to..

Kategori: Min vardag
26 Januari, 2010 - 10:14
Sitter i skolan nu, och var bara tvungen att uppdatera bloggen lite. Jag saknar internet, måste ha det hemma! Måste kunna blogga ju ;o Men nu ska ni få höra lite roliga nyheter istället ^^,

Nu i veckan har vi tjejer i LBKK verkligen tagit steget framåt känns det som, Line & Emilia sätter dubblarna som rinnande vatten. Igår landade dom t.ex Dubbel ögel flera gånger. Och själv så har man börjar landa alla dubbel hopp (A) Landar dubbel lutz, ögel, salchow, toeloop som smör.. den enda jag har lite problem med är dubbel flip.. men jag landar den flera gånger varje träning men ibland så sitter den inte där den ska (A) hihi. Och min syster hanna landar ju tripplar för fullt ^^ & Stort grattis till Max som landat axel!
Hård träning lönar sig, No pain no game, världen bästa tränare Yulia Chyzkina! :)

PS! Torsdag nästa vecka händer en sjukt rolig grej, inte inom bloggen utan .. nått.. haha jag kan inte berätta för det får inte spridas. Det ska komma som en överraskning och folk kommer att tappa hakan ^^,


Måste bara säga att jag älskar Emilia Jönsson & Line Murken mer än allt annat på hela jorden! :D

Line + Emilia + Haidi + KONSTÅKNING = så jävla sant ;) Vi tjejer mot allt!<3

No internet

Kategori: Min vardag
26 Januari, 2010 - 06:04

Gaah vad jag saknar min blogg. Mitt internet på min dator har slutat fungera, så nu sitter jag på mammas dator och bara skriver ett inlägg. Ni ska veta hur komplett galen jag blev när internet slutade fungera.. jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag måste be mamma köpa router så jag kan få sitta med internetsladden i så fall :o .. åh men jag återkommer när jag har internet igen :( kram saknar er.

No pic.

Kategori: Min vardag
23 Januari, 2010 - 21:16

Cha cha! .. Hej söta!
Ni är sura på mig antar jag, för att jag inte bloggat? Om inte så läs gärna vidare hihi. Jag har haft fullt upp pga att min mamma och pappa firade 20år, så jag var tvungen att hjälpa till i lokalen, laga mat, städa osv igår. Och idag var det tidig träning sedan var jag tvungen att hjälpa till och städa i lokalen. Och senare har jag och massa kompisar varit och haft kul! ;) Kan bara säga att jag hade riktigt jävla kul HAHA!

Nu ska jag fortsätta skriva med härliga människor på msn! :D

I've change my visual style

Kategori: Min vardag
21 Januari, 2010 - 12:18
Jag har nog snyggaste temat & bakgrunden på datorn.. ever! Och nu har jag suttit en stund och rensat i mappar, mottagna filer, papperskorgen osv. Det känns nästan som att ha städat sitt rum (vilket jag faktist gjorde igår)! Imorse hade vi träning som vanligt, det var superskoj! När jag kommer hem blir det massa plugg och design fixande.

HEMLIS! Alla ni nyfikna som undrar varför jag "pixlat" över det som står i kalendern som ska hända idag och torsdag nästa vecka.. det kan jag inte berätta vad det är. För det är en hemlis hehe och när det väl kommer hända så får ni veta det :)

Ett gott skratt förlänger livet

Kategori: Övrigt
20 Januari, 2010 - 20:10
Det var nog det roligaste jag hört, vet inte varför.. men hur kan man tro det :o haha! Jag fick mig ett gott garv när jag såg kommentaren i alla fall hihi. Ni kanske inte tycker det är kul, men jag har ju så dålig humor (a).

Jag undrar bara.. vad fick dig att tro det? haha! (inget seriöst, undrar för skojjs skull ^^)

Idag grattar vi mamma & pappa

Kategori: Foto - övrigt
20 Januari, 2010 - 18:34

Idag klockan 15.00 har mamma&pappa varit gifta i 20år. Detta firade vi med marsipantårta bakad av mig och mamma.. plus en massa annat fika + läsk. Men eftersom jag har förbud så äter jag inte fika + läsk men jag åt faktist en liten bit tårta (Line & Jag har bestämt oss för att äta "fika" två gånger i månaden).

Idag ska emilia sova här, vi har ju morgonträning varje dag.. så det är ju lika bra att hon sover här (a) Så vi ska plugga lite.. sen ska vi kanske bajsa snett på tomtens huvud.. eh stryck det där XD. Emilia skrev (a).. inte ;o oj nu blev det ett svamligt inlägg. Jag tror jag måste sluta nu, vi ses love!

The biggest misstake I've ever done..

Kategori: Min vardag
19 Januari, 2010 - 18:57

Detta inträffade då den 14 Januari. Jag hade skrivit i en kommentar till Linda där jag frågade om jag fick låna hennes bild på en Canon Eos 450d med villkoren att jag skriver dit hennes namn och bloggadress. Jag väntade en dag på svar, men innan det började jag redigera bilden och la ut den i ett inlägg. Sedan publicerade jag ju som sagt min design. Och OMEDVETET la jag ut bilden utan hennes namn. Vem som helst förstår att det var av misstag, eftersom jag planerat att skriva dit hennes namn och vänta på hennes tillåtelse innan. Jag visste ju att hon skulle gå in och kolla så .. jag är inte så dum att jag inte skriver hennes namn med flit. Alltså var hela grejen ett stort misstag. Detta är då olagligt, eftersom jag hade publicerat bilden utan hennes tillåtelse än. Darför fick jag en faktura på 2000kr. Detta kan hända alla, även om det var ett misstag så ska man verkligen se sig för och se till att ha tillstånd innan publicerar bilden. I mitt fall var det ju ett misstag, men det ska egentligen inte spela någon roll. Bild som bild och man ska ha tillstånd.

Alla får tycka som man vill om detta, men jag erkänner mitt misstag och min glömskhet. Vill varna er alla att se er för vart ni tar bilder ifrån. Bildkälla ska alltid finnas med, google är ingen bildkälla.. utan det är personen/hemsidan du tagit bilden ifrån som är bildkällan.

Kanske ska tillägga att bilden är fotad av Linda Hillmering, www.hillmering.se

Todays class..

Kategori: Min vardag
19 Januari, 2010 - 10:25
Det var ju många lektioner på schemat idag, jag får väl ta och göra något nu istället för att bara sitta här. Tror jag ska räkna matte, och/eller lite kemi. Nu är det exakt två timmar tills nästa lektion börjar.. hoppas ni har roligare än vad jag har just nu ;o

One more

Kategori: Foto - porträtt
19 Januari, 2010 - 10:12
Photographs: Haidi Jakobsson [jag] | Model: Holly Jakobsson
Canon Eos 450d + Canon EF 50/1.8

Hade visst minneskortet i datorn, så jag har bilder att blogga om i alla fall. Här är en av de lite sämre bilderna som jag fotat på min syster Holly. Love it or hate it :) Jag gillar att hon ser ut som en färgprick mitt i allt det vita! Vad tycker ni?

knasen i baken..

Kategori: Min vardag
19 Januari, 2010 - 09:55
Ohno, jag har lyckats hamna på skolan fast att våra lektioner inte börjar förrens klockan 12.30.. Egentligen hade jag estetisktval klockan 08.15 men jag hade ingen aning om vart jag skulle så jag skippade den. Sedan var det historia på schemat, så jag fick skjuts av pappa till skolan. Väl framme så hittar man en lapp på dörren där det står att historian är inställd.. yey! Hål timme tills klockan 12.30, vad ska man hitta på?

Im going for the bed!

Kategori: Min vardag
18 Januari, 2010 - 20:36
pics by me, inget att kommentera I think. Är medveten om att jag inte varit så aktiv idag. Men jag har haft fullt upp så det går inte att göra något åt saken just nu. Har märkt att jag skriver konstigt när jag är trött, så ni får ju säga till ifall något låter konstigt. Men egentligen så är ju inte det lätt att avgöra eftersom jag skriver flummigt. höhö!

Nu blir det sängen, jag somnar snart framför datorn. Har träning 07.00-08.00 imorgon.. så jag ska upp runt 05.00! natti kärlek.

Nothing else I can do..

Kategori: Min vardag
18 Januari, 2010 - 20:25
Har räknat matte ett bra tag idag, vi har börjat med Matte B den här terminen och jag vill hänga med så att jag inte fastnar nånstans. Idag har jag även haft fyspass eftersom vi inte hade isträning, det gick bra och var kul! Imorgon är det tidigt morgonpass, vilket betyder att jag ska sova om exakt tio minuter.

Its not a warm picture..

Kategori: Foto - porträtt
16 Januari, 2010 - 15:09

Photographs: Haidi Jakobsson [jag] | Model: Holly Jakobsson
Canon Eos 450d + Canon EF 50/1.8
s1/125, f/2.8, ISO 200

Tänkte att jag skulle bjuda på två till bilder som jag fotade på min syster holly idag. Det finns en del kvar att visa men jag tänkte att jag visar dem i omgångar. Och jag kom just på att det kanske inte var så bra att visa min favorit först hihi.

PS! ni som försökt kontakta mig via min mail, jag har inte varit in där idag. På något konstigt sätt minns jag inte mitt lösenord.

Konståkning, konståkning, konståkning <3

Kategori: Foto - övrigt
16 Januari, 2010 - 15:03
Line i ett nötskal! Nu kommer hon förmodligen bli ännu mer sur på mig hehe men det skiter jag i, Line är så söt ändå <3 Om jag ska vara exakt så är det 45min kvar tills jag ska till ishallen, träning! Ska först kolla på vuxna på is och sedan är det min träning. Efter det ska jag och sockertoppen Emilia springa till bussen som sätter riktning mot Sävast.

I sävast ska jag, Line och Emilia ha tacokväll! Line's kusiner kommer förhoppningsvis också vara med. Roligt värre! Imorgon är det även träning igen, längtar redan hihi. Vilket långt inlägg det blev.. inte meningen (a)

A color dot in the white snow

Kategori: Foto - porträtt
16 Januari, 2010 - 13:16

Photographs: Haidi Jakobsson [jag] Model: Holly Jakobsson
Canon Eos 450d + Canon EF 50/1.8
s1/125, f/2,8, ISO 200

Det krävdes väldigt mycket för att kunna fota dessa bilder, jag stog i snön i tygskor.. utan handskar! Det var nästan så att jag började fundera på mitt testamente för att jag frös så galet mycket. Men det blev till slut inte så många bilder men jag klarar mig för denna gången. Gillar den vänstra bilden tokmycket. Nu blir det pannisar till lunch (pannkakor). kärlek till er

Line and a retarded face

Kategori: Foto - övrigt
15 Januari, 2010 - 14:07

Om man inte är beredd när bilden tas så kan man inte rå för det heller eller hur? ;) Eftersom Line's bild var ju riktigt oförberedd och jag vet att hon kommer slå mig för det (a) så jag bjuder på en oförberedd bild på mig med. Har suttit och skrattat åt bilden ett tag, ser ut som ett retard ;o Nu ska jag iväg på träning i Coop arena, ska bli så kul! Efter det är det fysträning och sedan senare ikväll är det isträning igen. ciao!

panik

Kategori: Webbdesign
14 Januari, 2010 - 17:01
jag har panik. vad ska jag ta mig till, åh dra mig under denna jord :'|

Can you see what it is?

Kategori: Webbdesign
14 Januari, 2010 - 16:15
Meningen var att fota bilar i mörkret, resultatet ser ni ovan.. finare än bilar varje fall! Kom hem från skolan för en stund sen, är helt slut! Idag blir det att sova ruskigt tidigt. Vaknade 04.50 idag så jag är ju som sagt på väg att somna. Hoppas ni haft en bra dag, kärlek

Its in the freezer

Kategori: Foto - natur
13 Januari, 2010 - 14:08Photographs: Haidi Jakobsson (jag) | Canon Eos 450d + Canon EF 50/1.8
Resultatet av frysta fingrar och en röd näsa ser ni ovan. Inte det bästa, känns lite som att jag springer till samma fula gren varje gång jag ska fota. Det ska ändras.. nästa gång drar jag mig ner till stranden där det finns mycket kameragodis!

Veckans blogg finalisterna

Kategori: Tävlingar
13 Januari, 2010 - 10:29
BLOGG: http://mathildaah.blogg.se/


BLOGG: http://dizzylicious.blogg.se/


BLOGG: http://eeboswell.blogg.se/


BLOGG: http://allysandra.blogg.se/


BLOGG: http://niickis.blogg.se/

Detta är då finalisterna från veckans blogg tävlingen jag hade för ett bra tag sedan innan jul. Det var riktigt svårt att välja, darför slumpade jag fram nummer och tog de som finalister! De vinnande nummrena blev 135, 76, 376, 46, 299. Och jag använde mig av random. Litar ni inte på mig är det bara att räkna efter själva vilka som var dessa nummer.

En röst per person!
135
76
376
46
299

I just let it fly away,

Kategori: Webbdesign
13 Januari, 2010 - 10:09

Photographs: Haidi Jakobsson (jag)
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8

Yes, jag är hemma pga inställda lektioner. Så idag blir det fotografering tills jag stupar. Än så länge har jag fotat dessa söta salt/peppar kar som vi har ståendes på bordet i köket. Jag gillar bilderna faktist, hoppas ni också gör det! Senare när min syster kommer hem ska jag ut i kylan för att fotografera henne. Det ska bli riktigt roligt!
Klockan är snart elva, det raggas för lunch...

Nikita

Kategori: Foto - porträtt
13 Januari, 2010 - 06:21
Canon eos 450d + canon ef 50/1.8
Hur söt är inte nikita, man kan inte få nog av honom! Idag är jag uppe med tuppen. Har träning klockan 07.00-08.00 så jag är rätt så trött. Men nu måste jag sätta upp håret och sminka mig lite, för tiden rinner iväg. Vi ses efter skolan om jag inte dör på vägen.

Nytt och fräscht, makes me happier!

Kategori: Webbdesign
12 Januari, 2010 - 20:42
Ursäkta förseningen men nu är det äntligen klart, från och med ikväll/imorgon kommer bloggningen vara som vanligt igen. Jag har ingen speciell anledning till min oaktivitet faktist, och jag vet att ni blivit ganska sura på mig. Men det ska ändras nu, imorgon är det inbokad fotografering!
Vad tycker ni om designen? klicka f5 om ni inte ser den.

.. och yes, glömde skriva. Menyn är inspirerad från talangfulla sabbaa, så ni behöver inte gnälla om de :) Men allt är gjort av mig, och en del ska bytas ut (menyn).

Do you know what?

Kategori: Min vardag
10 Januari, 2010 - 17:02
I will be back on track soon, promise.
New things will apear and this is going to be so much fun!
.. PS i dont know why I wrote this post in english (a)
Håll utkik, kan inte berätta varför ni måste göra det men.. do it!

Fotografering vuxen gruppen

Kategori: Foto - övrigt
09 Januari, 2010 - 17:51Photographs by: Haidi Jakobsson (me)

Har varit sjuk i tre dagar nu, inte kul. Gårdagen bestog av 5 Ipren och sex timmars TV tittande. Idag befann jag mig i ishallen med kameran i full fart. Det var premiär för vuxna på is, så jag passade på att fotografera lite. Snart drar jag iväg till Emilia, det blir övernattning eftersom det är sista "helg" lovdagen innan skolan.

Titta vad jag just gjorde,

Kategori: Photoshop
05 Januari, 2010 - 20:43

Mina senaste verk för LBKK. En poster för Vuxna på is och en för konståkningsskolan i Boden.
Ni kan se dem i större format och läsa mer om båda aktiviteterna på www.klubben.se/LBKK

Ni som bor i Boden och vill börja åka skridskor, ni är välkommna på is nu på Söndag!
Jag kommer befinna mig där som hjälptränare. Vi ses på isen!

Sötnos på ingång

Kategori: Webbdesign
05 Januari, 2010 - 18:19
Spegelvän just the way I like it. Tigran är förmodligen den sötaste ungen på planeten jorden. Man kan verkligen inte få nog av honom! OBS! glömde påpeka att vi skojade lite och satte på honom hårförlängning ^^

I MISS YOU

Kategori: Webbdesign
03 Januari, 2010 - 11:02
Det är inte långt kvar, jag dyker upp om bara nån dag. idag, imorgon?
det får ni se. och nytt blir det. jag har inte tröttnat, promise. kommer snart lovers <3
Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe Follow on BloglovinRSS 2.0