Passar på att uppdatera lite innan duschen..

Kategori: Min vardag
31 Oktober, 2009 - 23:07
Håller på att skriva en läslogg om boken "Om jag kunde drömma", har två punkter av fem kvar innan jag är klar och kan gå och lägga mig. Men innan dess ska jag ta en paus, så nu blir det duschen sen kommer jag tillbaks och då ska jag fortsätta skriva!

Ni hör mer av mig imorgon .. ciao!

Så söt man bara inte får vara,

Kategori: Min vardag
31 Oktober, 2009 - 16:32
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu.. är inte på speciellt bra humör, och är väldigt stressad. Men ändå står allt still. Jag sitter bara här och kollar runt, jag börjar inte med plugget som jag egentligen borde göra.. Guud. Vet att jag inte bloggat bra under hela lovet, men ibland måste man prioritera viktigare saker..

Nu ska jag sluta skriva, de är bara störande för er att läsa om att jag är på dåligt humör. Hugs!

This is what Im doing..

Kategori: Min vardag
30 Oktober, 2009 - 22:21

Dag in, dag ut.. såhär har det sett ut i kanske två dagar nu.. och nej vi har inte lan haha utan vi arbetar!

Kan inte förstå hur jag kunde lägga ut den översta bilden.. haha jag är osminkad. Första bilden ni ser på mig tagen precis när jag vaknat haha;) Anyway, nu kanske ni förstår varför jag inte kan blogga? Understa bilden borde nog förklara hur upptagna vi är haha :)

Ni som väntar på design, I hope you read this.. ni ska få er design. Lugna, jag har inte hunnit idag :)

Konståknings wanna haves ;)

Kategori: Prylar
30 Oktober, 2009 - 18:50
Lite omväxling, kör en "vad jag vill ha inom konståkning" istället för vanliga kläder.. (a)

För det första behöver jag en ny tävlingsdräkt ;o Och den ska vara liknande någon av de ovan, eftersom jag har arabisk/orientalisk musik. Sedan vill jag (line också...) ha ett par leggings som de på bilden, riktigt najjjsiga haha!

Idag har jag inte bloggat så mycket för att jag har haft träning, och fixat massa saker med min tränare. Och jag vet att jag lovade 10 inlägg eller mer per dag nu under lovet. Men tyväär så har inte det hänt för att jag har haft väldigt mycket (ovanligt mycket) för mig den här veckan. Plus att nu måste jag även läsa ut en bok som jag inte ens börjat läsa och skriva en presentation om en kompis innan måndag. Såå, det är min ursäkt ;)

Vad har ni gjort idag?

Det här är helt galet!!

Kategori: Min vardag
29 Oktober, 2009 - 19:13
Bilden säger allt, jag är mer än överlycklig just nu.

TACK SÖTA NI! ♥

Den där lilla nageloljan, haha!

Kategori: Prylar
29 Oktober, 2009 - 19:01

Den lilla nageloljan jag fick med mig från XtremeBeauty vid mitt senaste besök. Söt! hahah,

Kom precis hem från träningen, just nu väntar jag på att vi ska börja fixa massor med saker. Fast jag hellre vill åka hem till Emilia och vara med tjejerna.. ska försöka övertala pappa nu.. haha!

Vad ska ni göra ikväll?

Me in a bottle of ice

Kategori: Foto - övrigt
29 Oktober, 2009 - 16:29Läskig redigering på mig haha!!

Har just haft office med min tränare, vi filmade när jag hoppade osv så jag själv fick se mina misstag osv. Det var verkligen lärande och bra ;) Så nu har jag blivit klokare kan man säga! haha :) Efter det så bad min tränare mig att gå hem och vila lite innan nästa träning som börjar nu om 45 minuter.. så jag slänga i mig något och sedan åker jag iväg igen!

Vi ses senare, ciaoooo!

You could never thought we could do this,

Kategori: Hälsa & Träning
29 Oktober, 2009 - 13:33
Kan tänka mig att LBKK kom som en chock för de flesta i Luleå ;) Jag ser fram emot klubbens framgång och få åka första gången på isen .. att vara en av LBKK's åkare. Det här känns riktigt bra!

Igår blev det rätt så dålig bloggning, men det var pga min tränare var här och vi hade massor med jobb framför oss. Nu har vi avklarat en del men på fredag ska jag fortsätta fixa massor med tränarn min ;) Det ska bli så skojj.

Nu ska jag torka håret och sedan fixa mig inför dagens träning, ciao!

Diffusor från kamerafyndet :)

Kategori: Prylar
28 Oktober, 2009 - 19:26

Ännu en kamerapryl landade i mitt brevinkast igår, nämligen en supereffektiv diffusor från Fotofyndet!

Jag har startat ett roligt litet samarbete med fotofyndet, och om bara någon dag kommer jag starta en finurlig lite tävling där man har chansen att vinna ett roligt pris haha (lite mycket finurligt och roligt i samma mening?) Det ska bli skoj..!!

Måste bara påpeka att Luleås nya stjärnskott, klubben LBKK kommer vara bäst. Ni ska konståkare ska bara veta hur mycket skoj vi mekar med just nu! Woho, LBKK = Luleå Bodens Konståkningsklubb , we are really going for the top!.

Jag har glömt att visa..

Kategori: Foto - övrigt
28 Oktober, 2009 - 17:56
..min nya Smyckesställning från Mihi.se! Hur fin och praktisk som helst ;D

Det var ett tag sen jag fick den från Mihi, jag har bara varit lite glömsk och glömt att blogga om den ^^ Men nu är det gjort i alla fall, måste tipsa er om deras smyckesställningar.. urbra! Men i alla fall, jag ska kanske gå på this is it med Michael Jackson ikväll.. Är inte helt säker kanske borde spara mina pengar :)

PS! glöm inte att anmäla er till tävlingen HÄR! ni har bara EN dag på er ;)

Från åttioåtta till sextioåtta

Kategori: Min vardag
28 Oktober, 2009 - 01:13
20 sidor som motsvarar 400 kommentarer. Nu har jag svarat på en massa, fler blir det imorgon.

Godnatt ♥

Tävling i samarbete med Tvspelsweb!

Kategori: Tävlingar
27 Oktober, 2009 - 23:24
Tolka temat precis som du vill, kyla.. vad tänker du på?;)

Kriterierna för att få vara med är att du skriver ett nytt inlägg på din blogg, i inlägget ska du publicera din bild och även inkludera ditt namn och din ålder. Du ska tydligt länka till min blogg och till tävlingen, det ska även finnas en länk till www.TVSPELSWEB.se. Bilder får ej förekomma i ett kollage eller liknande, men får gärna vara redigerad i photoshop. Bilden ska dock vara fotograferad av dig.


Du anmäler dig till tävlingen genom att länka inlägget du skrev i detta inlägg. Skriv även med namn (+efternamn) och ålder. Du kan anmäla dig fram till den 29/10 klockan 00.00! Så fota fota fota.

LÄS nu igenom reglerna, och anmäl dig sedan till tävlingen!
VINST: Close-up filter +10 med reservation för att en storlek kan ta slut!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. FINALISTERNA KOMMER SNART.

Vad tycker ni om detta?

Kategori: Webbdesign
27 Oktober, 2009 - 18:29
Jag fullkomigt älskar den, okej kanske inte älskar men jag tycker den är fin :)
vad tycker ni?

My nails are so beautiful

Kategori: Övrigt
27 Oktober, 2009 - 16:34

Cyklade ner på stan i spöregnet, tog mig in till Xtremebeauty och fixade naglarna. Gud så fina de blev! Fick även med mig en liten söt nagelolja som kommer att användas flitigt.

Jag har inte hunnit blogga idag, har haft väldigt mycket för mig. Men nu är jag äntligen hemma.. lite svårt att skriva med de nya naglarna men jag vänjer mig nog snart haha. Nu ska jag bara städa rummet lite snabbt, sedan kommer jag tillbaks. pusss

Mina personliga favoriter från en av de bästa!

Kategori: Mode
27 Oktober, 2009 - 11:17
Jag har plockat ihop mina fyra favoriter från KanDee på en och samma bild. Vilka tee's är din favorit?:)

Man skulle inte säga nej till att få rita som henne, hon fyller verkligen ut ordet "ung talang". Men nog om det. Jag ska börja fixa mig nu, för klockan halv ett ska jag åka ner på stan för att träffa MariaXtremebeauty, ska nämligen fixa mina naglar. Sedan efter det blir det direkt till ishallen, så det kommer tråkigt nog inte bli mer bloggning före klockan 16.00. Men efter det blir det mycket,

Vi ses om lite mer än fyra timmar. ciaaooo!

Konstiga mejl, woooow!

Kategori: Övrigt
26 Oktober, 2009 - 14:39
Är det bara jag som får sånna här konstiga mejl till min skräppost varje dag? :o

Väldigt irriterande att jag får såna här skräpmail till min skräppost varje dag. Måste tömma den varje dag pga all skräp jag får :/ Konstigt och jobbigt haha. Jag ska snart iväg på träning med min lillebror och sedan har jag även egen träning. Så jag kommer hem senare i eftermiddag och då blir det mer uppdate med bilder ;)

Vad ska ni göra idag?

Den nya konståkningsklubben i luleå/boden

Kategori: Foto - övrigt
26 Oktober, 2009 - 12:33
Igår föddes den nya klubben i Luleå&Boden. LBKK- Luleå Bodens Konståkningsklubb

You just had to be there!

Kategori: Foto - övrigt
25 Oktober, 2009 - 23:06
Kvällen var superb! Michael Jackson spelades på hög nivå, roliga dansteg och en massa frukt. Bilder kommer imorgon, väldigt många för den delen. Och ett mejl  kommer även gå ut just nu till samtliga som väntar på att jag ska göra deras bloggdesign!

The night was wonderful. We played Michael Jackson music, made funny dances and ate a lot of fruit ;) Pictures is coming tomorow.. a lot of them! And Im now sending a mail to everyone that Is wating for me to do their blogdesigns.

Vi ses imorgon :)

Wait a minute..

Kategori: Min vardag
25 Oktober, 2009 - 12:57
Jag på ishallen för nån dag sen, haha lite småroligt.

Nu ska jag börja fixa håret inför träningen. Jag stod nyss i en timme och bakade muffins som resulterade i 20 hängande chokladklumpar = misslyckade muffins. Fick psykattacker och kastade alla i papperskorgen .. :| nog om det, nu ska jag springa och fixa mig så blir det träning sen. Uppdaterar kanske mer snart,

PS! lycka till alla söta som tävlar i Lycksele idag! Jag hejar på er LAKF tjejer :D

varför sover jag inte

Kategori: Min vardag
25 Oktober, 2009 - 02:23
Klockan är nu.. ja ni kanske ser? Den är snart halv tre, på natten!!
haha jag vet inte varför jag är pigg som en gris i en svinstia, men jag är då inte trött i alla fall. Ligger på soffan utan täcke och börjar få lite småont i halsen. Jag offrade min säng till min moster, så jag ska sova på soffan.. glömde dock att hämta täcke, såå det får jag göra snart.

Btw så skulle jag skriva på facebook att min moster sover i min säng, skulle skriva det på engelska och det löd såhär : "My ant is sleeping in my bed" ... förstår ni? Jo min myra "ant" sover i min säng HAHAHA jag grät lite av garv när jag såg felet.. haha det ska ju självklart vara aunt. haha anyway

I dont know why I cant sleep, but Im not tired.. My aunt is sleeping in my bed so Im taking over the sofa. Anyway Im going to sleep now, nighty!

Snart har jag bakat klart..

Kategori: Mat/bakning
24 Oktober, 2009 - 23:09
Det ligger ett X-antal bullar i vårat kök just nu!

Jag har stått i köket i över två timmar nu, bakandes och skrattandes. Min moster är här och ska sova över, så mamma, pappa och moster sitter och pratar så att jag garvar medans jag bakar bullar. Nu är jag helt slut efter att ha bakat väldigt väldigt mycket bullar. Men jag är inte klar, utan nu ska jag baka muffins med olika färger på kristyren ;)

Om ni undrar till vad det är jag bakar, så ska jag berätta att det är tills imorgon. Det hålls en överraskningsfest, om vad kan jag inte säga än. Det kommer att skrivas ut på bloggen imorgon ;)

.. Nu ska jag dra mig vidare till köket och fortsätta baka!

Vänta nu.. vad har jag missat?

Kategori: Övrigt
24 Oktober, 2009 - 20:26
Det kommer en massa kommentarer, folk skriver på facebook och jag får sms att de såg mig på TV?

Det första jag tänkte var, hur kan jag vara på TV? Sen kom jag på hela grejen med blogawards. Det är darför, de måste ha filmat mig.. Nu fick jag veta att de filmade folk vid ingången till afternoon tea party, och där i folkmassan kunde man se mig. Lite kul ändå att era ögon drogs till mig, haha woho! Plus att detta är första gången nånsin jag syns i den svarta rutan..!!

Jag såg inte blogawards på TV, någon vet om de finns någonstans att se på internet? ;o

UPDATE! jag syntes tydligen ett X-antal gånger på skärmen i tv400. Jag måste vara någon slags linslus ;o Gaah nån mer som såg mig? :S Otur att de filmade på just afternoon tea party, då såg jag ut som en mus.

Jag tror jag äger sveriges snyggaste skål!

Kategori: Foto - övrigt
24 Oktober, 2009 - 16:24

Denna skål fick man om man köpte 2 B&J På kvantum! Nu kommer jag använda den flitigt varje gång jag köper B&J woho! Älskar skålen, haha den är min nya bästavän.. ?

Nu har jag ganska brådis. Det ska ätas mellanmål och sedan blir det off till träningen. Det var någon som undrade varför jag börjat skriva på engelska i slutet av mina inlägg. Det är för att jag har mejlat med några som läser min blogg från andra länder, och en av dem kom med förslaget att jag skulle skriva på engelska i slutet ;) Darför gör jag så! ;)

Nu ska jag äta mellanmål, någon som har något bra förslag på vad jag äta? :)

Det har snöat hela dagen!

Kategori: Foto - natur
24 Oktober, 2009 - 13:42

Om det är någon som är glad så är det nog jag, snö? snart är det jul! jag älskar snön..!!

Igår kväll sprang jag ut med min lillebror när det var Idol paus, vi hade årets första snöbollskrig! Att det äntligen är vinter, åh jag är så glad hihi SNÖÖ! plus att det är min första jul med kameran, woho vad det ska fotas :D
Nog om det, nu ska jag klä på mig.. ska och handla.

Im so happy right now, its snowing! Yesterday me and my littlebrother ran out during the Idol break, we had our first snowfight this year. I love snow, and this is my first christmas with my camera. Gosh i gotta go no, see you guys later. ciao

Hey guys !

Kategori: Min vardag
24 Oktober, 2009 - 13:21
Timmarna tickar och imorgon är det överraskningsfest som gäller. Nu ska det handlas med mina föräldrar och min tränare. GÖTT. Willys har för den delen 3.90 på godis, kanske att man ska pröjsa lite? Anyway, så är det något fel på mitt minneskort till kameran. jag har fotat som tusan, men när jag stoppar in minneskortet i datorn så kommer inte bilderna upp .. knas?
Nu ska jag byta om sen blir det back to black. Ses om nån timme bara.

The hours are ticking, and tomorrow Im having a supriseparty. Now Im going shopping with my mom,dad and my trainer. Goodie. My memory card for the camera is having a heart-attack.. not god! See you guys later, ciao!

Nu har jag en del att göra ;)

Kategori: Min vardag
23 Oktober, 2009 - 23:27
Nu har jag en del att göra, bilden säger allt. haha vi ses imorgon!
Det gick ju superbra, (not) svarade på två sidor och höll på att slockna på tangentbordet. NU blir det sängen.. punkt!

Bara för att jag inte vill ha en bild här

Kategori: Min vardag
23 Oktober, 2009 - 19:30
haha rubriken stämmer bra. Har mycket att säga men allt ska få plats  i ett och samma inlägg.

För det första så snöar det jättemycket ute. Nu är det snö på marken, över 4cm och jag hoppas att det fortfarande snöar när jag vaknar imorgon för då blir det fota som tusan! Det snöar fortfarande och har gjort det i några timmar nu, så jag hoppas det håller i sig. Gud så mysigt.

Och det andra jag ska säga är att jag ska nu sätta mig vid TV:n med min lillebror och kolla film/idol. Så jag kommer tillbaks senare ikväll, har då massor att göra. Jag vill vila lite efter all träning, skola och prov jag haft idag.

Nu är det höstlov, det ska fotas, tränas, sovas! yeas.

Yesterday.. the postman came with this!

Kategori: Prylar
23 Oktober, 2009 - 15:00

Blev helt chockad när det låg ett paket från TVSPELSWEB på bordet. Började fundera ifall jag beställt något, men icke sa nicke. Jag öppnade pakeket och vips där ligger två stycken close-up filter! Ett +4 (som jag redan har) och ett +10.. hur kul som helst! Nu ska jag nörda macrofotografering ;o Om jag använder alla mina close-up filter samtidigt så får jag +18 HAHA!


Mamma köpte en fin kalender till mig som jag ska ha till nästa år, dock så ville jag ha en som jag kan använda nu men hihi det var visst inte det.

Ett armband med mitt namn inristat i ! Hur fint som helst, jag dog lite innuti när jag såg det. Flickan som gjort det heter Julia och bloggar på Juliaberg.blogg.se + att hon säljer sina egen gjorda smycken på bloggen juveliasmycken.blogg.se! Ni måste bara kika in , hon har väldigt mycket fint!!

Jag ska fixa en recension på close up filtret till lite senare ikväll, så ska ni få se vad den lilla filur linsen kan göra ;) Om bara en - två timmar har jag träning, ser fram emot det! Ska bli superkul. Plus att efter träningen springer jag till preem och hämtar ut det mystiska paketet haha ;D

Vad ska ni göra idag?

My little brother is the one and only

Kategori: Foto - porträtt
23 Oktober, 2009 - 14:01
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8

Jag och min lillebror körde en liten spontan fotografering utanför balkongen nyss. Kul var det såklart? Min lillebror är verkligen sötaste ungen på jorden. Bortsett från Nikita (min tränares barn) så söt får man inte vara. Nog om det, igår fick jag två saker på posten som verkligen gjorde mig glad. Vad det är ska ni snart få se, och idag har jag även fått ett till paket! Vet dock inte vad det är för något ^^ hihi

Kemi A provet gick superbra, alla de där timmarna jag satt och rå pluggade gick till nytta. Kände mig säker på det mesta, eller allt faktist förutom någon enstaka fråga. Hoppas nu på ett bra betyg från våran snälla Jan-Axel!

Nu ska jag springa och fota b.la prylarna jag fick igår, skriva en recension om en pryl, fota lite egopics (?!) och ta upp en sak på bloggen haha.

Jag ska på premiärkvällen, ska du?

Kategori: Tips & tricks
22 Oktober, 2009 - 19:51
Gissa vem om inte jag som just köpt biljett till twilight + new moon premiärkvällen här i luleå! Gud vad kul det ska bli, jag ser redan fram emot det. Jag är helt kär i twilight och är nu helt spänd över hur bra new moon kommer att vara. Dock så har jag läst enda till tredje boken så jag vet ju liksom vad som händer ^^

Det som är bäst är ju att man får se båda filmerna, alltså twiligt och new moon på samma kväll. Allt som allt är då över fyra timmars film tittande. Men det är verkligen värt det. haha dock så kommer filmen sluta någonstans runt 01.30 på natten, tur att man har sovmorgon till tjugo i tio på fredagen ;)

Någon mer än jag här i luleå som ska dit ? då kanske vi ses :)

Min syster fyller 19 år idag!

Kategori: Foto - övrigt
22 Oktober, 2009 - 16:57

Tårta dekorerad med fysalis och massor med bär. Gjord av min syster Hanna.. gott som satan!

Idag är det som sagt min syster Helén som fyller 19 år. Hon ville dock inte att jag skulle lägga upp en bild på hennes som morgonvaken, så darför fick det bli två bilder på den goda tårtan hihi. Nog om det, nu måste jag ta tag i pluggningen.. seriöst!!

Gå in och gratta min syster:
Helén Jakobsson

Jag pluggar tills jag stupar av stolen..

Kategori: Min vardag
22 Oktober, 2009 - 16:21
I mitt rum kan man finna en pluggandes haidi med boken upp i trynet.

Har suttit och pluggat nu i över fem timmar.. inte speciellt kul men jag vill känna att jag kan allting inför provet imorgon. Men jag kan dock bara snart två kapitel av tre, men det går nog bra. Jag hinner lära mig allt innan träningen som börjar 21.00 ;) Så mitt mål är då att jag ska kunna allt innan träningen ikväll.. do you think I will make it?

Nu ska jag återgå till plugget.. ciao!

H&M collection is inspiering us again..

Kategori: Mode
22 Oktober, 2009 - 16:16
Snygg snygga outfits från H&M's nya kollektion. Eller vad tycker ni?

H&M har fått in supersnygga höst/vinter nyheter. Funderar själv på att köpa hem en massa plagg, men det är kontot som skriker efter barnbidraget hihi. Mamma hade fått hem en kod där man får 25% på hela köpet.. men jag hittar den inte ;o aja ska leta !


Vad har ni gjort idag ?

Som jag alltid skriver "jag är inte död"

Kategori: Min vardag
22 Oktober, 2009 - 11:39
Hej alla söta, alla haters & alla lovers!

Jag sitter just nu och pluggar hjärnan av mig, kan nu hela kapitel 1 i Kemin, har två kapitel kvar att lära mig tills imorgon. Men jag klarar det nog. Hemma från skolan idag, yes har ont i halsen och svidande läppar men thats it. Och ni som säger att jag inte uppdaterar lika mycket nu är för att jag har läxor och prov nu innan lovet. Men nästa vecka är det ju som sagt LOV, och då kommer det bli MINST 10 inlägg per dag, det är ett löfte.. ;)

Vi ses lite senare idag, nu måste jag fortsätta plugga KEMI A ;D

Fler bilder från blogawards kvällen ;)

Kategori: Foto - övrigt
21 Oktober, 2009 - 14:51
Kenza, lika vacker som alltid!!

Nervösa nominerade tjejer och killar. Kolla foki, supersöt och nervös!

Modevisning med massor av inspiration.

Nominerade, bara blondinbella var nog beredd på detta foto haha ;)

Tänkte att jag ska bjuda på lite mer bilder från blogawards. Dock så har jag väldigt mycket mer bilder, men jag kan ju inte ladda upp alla i samma inlägg för då blir det en bildbomb.. en extrem sådan. haha! Men nog om det, jag förstår att alla kanske tycker att det börja bli jobbigt, blogawards hit, blogawards dit!

Imorgon/Idag ska jag fota min lillasyster Holly som nu äntligen har blivit brunett igen. haha helkul!

Nu ska jag springa till konsum och köpa B&J - half baked :)

Jag behöver eran hjälp att välja..

Kategori: Prylar
20 Oktober, 2009 - 22:28
Vilka skor ska jag köpa imorgon?

1. Jag döälskar dem, fina är dem även på mina små fossingar.

2. Superfina och perfekta boots

3. Går inte att säga mer än att jag kan dö för dem.

VILKA SKA JAG VÄLJA ? :o
hjälp mig nu, så många som möjligt !

The postman came with this..

Kategori: Foto - övrigt
20 Oktober, 2009 - 16:59
En superfin ritning .. från Ellen Cederholm

Ett presentkort på DINSKO 300kr, tack Gratis5.se ! (bästa hemsidan ever)

Idag när jag kom hem från skolan hade jag tydligen fått hela tre brev. Det första var konståkningslicensen, det andra var målningen på bilden.. så himla underbart fin. Och det sista var ett presentkort från Gratis5.se. 300krDINSKO, det sitter verkligen inte fel.. imorgon ska jag ner på stan och shoppa!!


Någon mer än jag som fått något skoj på posten? ^^

Jag uppskattar det såklart.. haha !

Kategori: Min vardag
19 Oktober, 2009 - 23:51
Idag fick jag ett väldigt konstigt samtal.. (ni/du som ringde vet nog vem ni/du är)

Satt vid datorn och fixade lite bilder från dagen, helt plötsligt ringer någon med dolt nummer. Den första jag kom att tänka på var pappa, han är den enda jag känner som ringer med dolt nummer. Då svarade jag glatt och sa : Hej det är Haidi ! Så möttes jag av en kille som får ut orden: Hejjjjjjjjjjj (drar ut på J:et som en "fjortis") Jag älskar din blogg ... Sen blev det tyst ett tag. Det enda jag sa då var : ehh..... hahah sen la killen/dem på.

Lite kul faktist att dem ringde. Självklart tar jag det inte negativt, han/hon/de sa ju ändå att de älskar min blogg HAHA, syftet om vad de egentligen menade .. det struntar jag fulständigt i HAHA ;D;D

Nu ska jag slockna.. pusspuss.

Ett besök på ishallen,

Kategori: Foto - övrigt
19 Oktober, 2009 - 17:54
Lite suddig bild, så blir det när syrran fotar haha !

Sergii visar åkarna vad de ska göra..

Sergii, probably the best trainer in Sweden ! ;) woho bästa tränaren ever,

Följde som sagt med min lillebror idag på hans träning, stod vid sarjen och fotograferade under hela hans träning. Fick en del bra bilder och många frusna fingrar. Men nu står mamma i köket och gör tacos.. gott ska det bli ! Magen kurrar..

Whats inside the goodiebag..

Kategori: Prylar
19 Oktober, 2009 - 15:56
Tänkte att ni kan få en översikt över det som var i goodiebagen från blogawards..

1. Styling gel från OSIS
2. Ultra hold spray från OSIS
3. Hippie/pann band med kedja från TOPSHOP
4. Pulse Perfection Mascara från Maybelline
5. Pärlarmband från Glitter (man fick även en present, att välja valfritt smycke från glitter)
6. Vattenflaska från Wiifit
7. Duschcrem från Dove
8. Lösnaglar från Depend
9. Nagellack från Depend
10. Franskmanikyr penna från Depend
11. Ett "mobilfack" från Krusell
12. En gratis nedladdning av ke$ha's nya låt
13. 50kr rabatt på en produkt från Schwarzkopf
14. Nagelfil & Lack från Depend
15. Parfymprov L'euparKenzo
16. En liten sminkväska från Maybelline
17. 15% rabatt på topshop/topman
18. Leona Lewis, Bakstreet boys & Gleo skivor
19. Nyaste numret av Veckorevyn


Mingel bilder från Veckorevyns blogawards !

Kategori: Foto - övrigt
19 Oktober, 2009 - 09:24
Julia och jag, bild från finest !

Julia och Jag , bild från David Thunander

Jag och Maria Ulmefors !

Jag och den allra snällaste Elin Kero (GRATTIS igen elin <3)

Jag och en annan bloggare från Luleå nämligen Therez


Jag och Blondinbella

Jag, Foki och Zara

Desirée, Paulina, Foki, Jag och Zara.

Veckorevyns blogawards var något av det bästa jag varit med om. Det var verkligen en upplevelse att träffa alla bloggare och få inspiration osv. Elin Kero kom ju även fram till mig, blev jätteglad och var bara tvungen att ta en bild med henne. Hon är utöver det vanliga, helt underbart snäll och helt värd sitt pris. Foki var verkligen också värd sina tre priser.. Henne stog jag & Zara och minglade med ett tag också ^^

Bilder från prisutdelningen osv kommer senare idag, från min egna kamera ! :)
PS! Jag blev ful på alla bilder.. mitt smink var knas,

The thing you've been waiting for..

Kategori: Övrigt
18 Oktober, 2009 - 20:32


Filmen jag lovade, kärlek till mina läsare ! ;)

Nu ska jag ta en dusch, vi kanske ses senare i kväll om jag inte somnar tidigt. Annars hör ni mer av mig imorgon. pusspuss och sovgott nu ! :D

Vi kan kalla det .. tekniskt fel?

Kategori: Min vardag
18 Oktober, 2009 - 17:46


Jag kan inte visa er bilder från blogawards idag.. :(

Min datorladdare blev kvar hemma hos Louise i Uppsala, så darför kan jag ej visa bilder från gårdagens gala. Men imorgon i skolan kan jag förhoppningsvis ladda datorn och kanske låna en laddare eller något. Så då ska det allt bli bilder. Men som plåster på såret ska jag snart lägga ut en VIDEO haha,

Kul att många såg mig på paow's, dessie's och foki's blogg ;)

Im in Uppsala !

Kategori: Min vardag
16 Oktober, 2009 - 21:21
Nu .. eller för ett tag sen kom jag fram till Louise i Uppsala.

Hade lite problem på Arlanda.. haha jag gick vilse, blev svettig som en gris och rädd som en tupp. Men jag ringde pappa som jobbat där förut så han berättade hur jag skulle gå. Men nu sitter jag här, vi ska snart äta..

jag längtar till blogawards !! :)

Bildlöst inlägg .. ;o

Kategori: Min vardag
16 Oktober, 2009 - 16:16
Just nu sitter jag på flygplatsen med Mamma och Pappa.

Om tio minuter får jag gå ombord på flygplanet. Läskigt.. jag sitter i alla fall inte vid vingen så det är lungt för min del. Även fast jag är flygrädd så går det nog bra. Men , jag hinner nog inte skriva mer nu, jag måste springa på toa och sedan köpa en tidning eller något att ha på flyget.

Vi ses om ett tag !

Så nära som detta var det ingen som gissa ;)

Kategori: Prylar
16 Oktober, 2009 - 14:17
Två halsband från Mittnamnhalsband.se , ett till Mamma (carola) och ett till mig ! ;) Hur fint som helst..

Jag blev lite hysterisk när det stog att paketet var från israel :o haha det första mamma sa var : Nej öppna det inte, de kanske är en BOMB! .. jag dog av garv men öppnade ändå. Blev helt överraskad när jag öppnade paketet och såg dessa två söta halsband innuti.

Vill ni också ha ett halsband? Använd rabattkoden Stureplan09 för 10% rabatt hos Mittnamnhalsband.se

Vem är det nu som har fuffens för sig..

Kategori: Foto - övrigt
16 Oktober, 2009 - 13:35
Mystiskt paket har blivit adresserat till mig.. jag är nyfiken som en groda att veta vad det är.
Det är kanske är nån omtänksam som läste på min blogg att jag bränt mig (a) ahaha nej jag skojja.

Har precis plattat klart håret och klätt på mig. Nu ska jag springa till posten och hämta det okända paketet, sedan måste jag börja packa.. och även sätte kamera- och mobil batteriet på laddning. Herregud vad jag är nyfiken, vad kan det vara!?
Vågar ni chansa vad det är ? haha den som är närmast får garanterat en länkning ;)

Brännskadad av stek-het olja :S

Kategori: Min vardag
16 Oktober, 2009 - 11:27
Stog i köket och stekte en hamburgare, så skulle jag vända på den .. då flög det olja på min hand. AJ?

Vet att bilden inte är så fin, men så är det.. jag orkade inte tänka på det så mycket haha. Nu ska jag fortsätta att platta mitt hår. Måste även börja packa snart ! Vi hörs om ett tag, det kommer bli mycket mer bloggning.

Dagens favoriter från Dinsko,

Kategori: Mode
16 Oktober, 2009 - 09:08

Allt från Dinsko, helt underbara Stövlar och boots till ett helt okej pris tycker jag.

Om nån av någon anledning skulle ge mig 3.000kr så skulle jag förmodligen befinna mig inne på Dinsko nu och köpa dessa skor. Helt underbara, speciellt de uppe i vänstra hörnet.. de skorna kanske jag skulle kunna offra ett öra för. Nej herregud nu överdrev jag :o!

Idag blir det ingen skola för mig, missar idrotten igen.. ajdå! Men det är stockholmsresan som gäller. Jag måste storstäda mitt rum, vika garderoben, ladda kamerabatteriet, ladda mobilen, platta håret.. ja mycket mer.

Vad ska ni göra idag ? :)

Brusigt är det nya modet, hahaha

Kategori: Min vardag
16 Oktober, 2009 - 00:10
Nu drar det ihop sig till stockholm snart, mamma har skrivit ut massvis med busstidtabeller, tågtabeller osv till mig haha.

Imorgon åker jag till stockholm sen vidare till Uppsala där jag ska sova. I uppsala sover jag hos min bästavän louise. Ska bli så himla roligt att träffa henne igen efter hur länge som helst som vi inte sett varandra. Flyget går på eftermiddagen och jag är framme lite senare på eftermiddagen/kvällen. Sedan på lördag är det bloggawards som gäller ! WOHO, peppad till hundra. Ska springa fram och plåta mig med Elin Kero, Kenza, Maria Ulmefors osv !

Mamma ska sy in min klänning imorgon, och jag ska även packa imorgon. Jag hinner inte nu för jag vill få en lååång sömn inatt.. haha! Förstår mig inte på alla som börjar packa typ idag och är värsta stressade? Man behöver väl inte packa värsta mycket. Det är ju typ bara sovkläder, smink, underkläder, vanliga kläder, tandborste, kameran.. okej vänta det kanske var ganska mycket :S Aja jag tar det imorgon ;)

Godnatt sötaste sötaste bloggläsare.

Ett bidrag till en fototävling i sista sekunden

Kategori: Foto - övrigt
15 Oktober, 2009 - 23:22
Med denna bild är jag med och tävlar hos Rebecca om ett Star x4 filter till min älskling (kameran) från tvspelsweb.se

Enligt reglerna till tävlingen så ska man skriva sitt namn och bloggadress..
Jag heter Haidi, jag är 15 år gammal och det här är min blogg? haha Haidis.se ;)

Då får man hålla hårt i båda tummarna att jag kommer vidare ^^ Skynda att anmäla er, tävlingen stängs 00.00 idag ! Klicka HÄR för att komma till tävlingen.

Så det kan gå med en fjärrutlösare på vift

Kategori: Foto - övrigt
15 Oktober, 2009 - 19:20
Min lillebror och jag.. halft galna i den nya fjärrutlösaren.

För er som inte vet så är faktist min lillebror också foto intresserad precis som jag, haha han har nog blivit inspirerad av mig som fotar i stort sett allt. I sommras fotade han sina vänner på gården, blommor och vatten haha! Men jaja nu måste jag iväg på träning den börjar om 1h & 10 minuter. Är hemma vid 22.00 igen ,

Observera att jag dör lite av garv varje gång jag ser bilden. Kolla våra ansiktsuttryck !!

H&M gör mig en skvätt galen,

Kategori: Mode
15 Oktober, 2009 - 18:57
Allt från H&M, helt underbara plagg, skor & smycken.

Kände att det var lite längesen jag la ut ett sånt här inlägg om kläder. Så jag tyckte att det var dags för ett nu ;) Som ni kanske ser så har jag plockat ihop mina favoriter från H&M just nu.. allt som allt bli ca 1600 svenska riksdaler. Skulle man inte säga nej till va? Men plånboken skriker stockholm just nu..

Är någon av plaggen på bilden just din favorit ? ;) tell me!

En viktig vitaminwells, sorgligt värre !!

Kategori: Tips & tricks
15 Oktober, 2009 - 17:30
Denna VitaminWells drickan är lite speciell, det är nämligen min allra sista av 60 st :|

Jag älskar verkligen Vitamin Wells och under den här perioden som jag haft dem har jag druckit dem flera gånge om dagen haha. Det låter som att jag knarkar.. :S haha men vitamin well är som en drog för mig.. !! och nu är dem slut :( undrar hur mycket pengar jag kommer lägga på vitamin wells i framtiden.. hah ! ;)

Gott gott gott gott & nyttigt nyttigt nyttigt nyttigt

död av ett prov, ett läxförhör + 3h sömn!

Kategori: Min vardag
15 Oktober, 2009 - 16:45
Detta är nog en exakt bild på hur/var/vad jag gör just nu ! Sitter vid min bloggdator i köket.. helt DÖD efter skolan idag.

Hade ett historia läxförhör som jag inte visste om att vi hade. Så jag fick panik, men sedan tänkte jag efter och klarade av det ändå eftersom jag hängt med på lektionen innan ;) Sedan blev det spanska prov, det gick väl dugligt bra.. blir nog ett starkt VG förhoppningsvis. Dagen slutade med att jag gick hem.. JOBBIGT, för de är långt.

Nu ska jag fixa mer med hemsidan och fixa lite fler inlägg, igår vad jag äckligt oaktiv ! HAHA :D

I want to catch you on one of my pictures..

Kategori: Haidi Jakobsson
14 Oktober, 2009 - 16:03
Gör inte narr av mig för att mitt hår står åt alla håll, konståkningsfrillan you know ;)

En av de första bilderna tagna med fjärrutlösaren. I like it, lite i alla fall.. haha och för er som undrade så använde jag min reflexskärm också för att få det härliga ljuset i ansiktet. Inget annat, har ändrat mättnaden och beskärt och vänt bilden i photoshop. Plus att jag klonade bort prislappen som hängre framme, haha men det blev lite fail.

Nu ska jag iväg på träning, vi hörs ikväll!

NYTT! NYTT! NYTT! NYTT! NYTT!

Kategori: Webbdesign
14 Oktober, 2009 - 15:08
Min fjärrutlösare som jag nämnde i detta inlägget, landande idag i brevinkastet!

Posten kom runt halv två och då sprang jag direkt till dörren och kollade ifall jag fått något, och jo där låg ju två paket till lilla Haidi. Pappa lurade först mig, han tog ena paketet och gick iväg och sa : Det är mitt! hahah Nu kanske ni undrar vad det var i andra paketet? Jo en übersnygg tisha, ni ska få se den snart.. ska springa ut och fota mig själv med nya fjärrisen ;)

Nu är jag så himla glad, blir mycket lättare nu att fota massa saker !

Det viktigaste inom varje människa, on a ring

Kategori: Prylar
14 Oktober, 2009 - 13:56
Hur underbar ring som helst, från Moi ett Toi är helt kär i budskapet.

Moi drivs av Maria O’Brian och Frida Wester, två unga och drivna tjejer på ProCivitas Privata Gymnasium i Helsingborg.

Taget direkt ur deras site:
"I en värld full av massproduktion tycker vi i Moi UF att det är viktigt att vara något av en motpol, ett företag som bryr sig om varje smycke, varje detalj och som alltid skapar något annorlunda. Alla våra smycken är vad vi kallar miniproducerade, motsatsen till massproducerade. De är skapade för hand till olika människor med olika intressen och olika idéer om vad som är vackert."

De har väldigt många olika budskap och man kan även välja själv vad man vill att det ska stå, förhoppningsvis kommer jag att beställa hem fler ringar senare. De är verkligen helt underbara ;)


Fler bilder från en fotografering

Kategori: Foto - porträtt
13 Oktober, 2009 - 22:10
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 + Soft focusfilter + Reflexskärm guld/silver
Fotograf: Haidi jakobsson [JAG] | Modell: Helena & Ingrig Kihlanki

Två till bilder fotade av mig, detta blir nog deras julklapp till farföräldrarna eller vad tror ni. Nog om det, nu måste jag verkligen stänga av datorn och plugga. Imorgon är det spanska "uppsats" som gäller och jag måste plugga en del till det. Så nu ska jag plugga tills jag tuppar av !

Hoppas ni alla sover gott !

Det jag beställde igår natt!

Kategori: Webbdesign
13 Oktober, 2009 - 19:40
Som jag sa inlägget under så beställde jag hem något kamerareleterat igår natt och det var alltså en fjärrutlösare.

Jag köpte den utan att ens blinka, från cyberphoto och idag fick jag mejl om att den är skickad. Alltså får jag den förhoppningsvis innan helgen! Det ska bli kul, nu kommer jag kunnat ta mycket bättre ego bilder osv haha.

Med frakt och allt kostade den 320kr tror jag det var, billigt billigt.

Lösning när man inte kan somna..

Kategori: Foto - övrigt
13 Oktober, 2009 - 19:18


.. ta fram mobilen och plåta i mörkret ! ;)

Igår natt kunde jag verkligen inte somna. Så jag sträckte mig efter kameran och började fota min mobil i mörkret. Lite coolt blev det ju i alla fall, det måste ni erkänna haha ! ;) Igår beställde jag även hem något kamerareleterat, vad det är får ni se snart.. ska skriva om det. Plus att idag fick jag hem bloggawards klänningen, plus en överraskning ^^

Vad har ni gjort idag?

bloggar och många andra .se sajter låg nere,

Kategori: Övrigt
13 Oktober, 2009 - 14:05
Igår kväll/natt satt jag helt frustrerad vid datorn och trodde det var något fel på mitt internet för att jag inte kunde öppna min blogg. Detta är ju en av anldningarna till att jag inte la ut bloggdesignen igår. Men ni fick ju se den idag så det är väl inget problem.

Tycker detta är lite mystiskt konsigt, haha vad tycker ni? Visst var det irriterande att man inte kunde komma in på alla olika hemsidor igår natt.

Hade ni problem med detta? Eller sov ni?

Nytt är nästan lika roligt som.. lov !

Kategori: Webbdesign
13 Oktober, 2009 - 10:20

Följ min blogg med bloglovin
Helt uppdaterad, och ingen annan lik. Nu har jag ny bloggdesign! ;)


Vad tycker ni, blev det en klar hiss eller gillar ni den förra bättre? Personligen så avskyr jag den jag hade innan, kan knappt förstå hur jag kunde lägga upp den... för den var så hemsk. Men nu gillar jag den faktist !
Dock så är den inte helt klar än, massor med små saker som ska fixas!

OBS! jag valde att ha menyn på vänster sida för att jag vill inte ha som alla andra (på höger sida), vill ju att min bloggdesign inte ska vara som alla andras. 

RIS/ROS?


Jag har en anledning till min oaktivitet ! ;)

Kategori: Min vardag
13 Oktober, 2009 - 07:53
Igår kväll fungerade inte min blogg, det gick dock inte att gå in på nån blogg.se blogg från min dator. Varför vet jag inte men det var så i alla fall. Men nu är jag här i alla fall, det funkar att gå in på bloggen och allt så nu ska det fixas. Klockan 08.30 har jag tid hos Xtreme Beauty, därefter kommer jag sitta på skolan ett tag eftersom jag kommer vara lite tidig .. vi börjar 10.20 ! Så då har jag tid att sitta i skolan och fixa med vad jag skulle gjort igår, så förhoppningsvis får ni se vad det är jag döljer inom 2h :)

PS! Hur i hela friden kan JAG vara på aktiva listan?! :O haha igår skrev jag ETT inlägg, och jag har fortfarande 44 obesvarade sidor kommentarer^^ aja (a)

Vad är det jag sitter och pillar med nudå?

Kategori: Min vardag
12 Oktober, 2009 - 14:57
Gissa på nudå, haha jag har ju i stort sett avslöjat?

det kommer att visas runt 16.00 !

Jag drömmer mig bort..

Kategori: Foto - övrigt
11 Oktober, 2009 - 20:43
bild härifrån .. min högsta dröm är att få min egna fotostudio !

Nu har jag suttit i över två timmar och fixat en sak åt min pappa. Så nu ska jag sitta här vid datorn ett tag, för jag har två bloggdesigner att färdigställa och sedan en del annat att göra innan jag kan lägga mig. Och för den delen så känner jag mig dålig, börjar få ont i halsen (Svininfluensan?!) .. dock så måste det försvinna snabbt, jag ska ju till bloggawards på fredag!

Tack för alla era åsikter om inlägget under, det värmer att ni tycker som ni gör. Och som tur är så förstog ni mig i alla fall, big change is going to happen soon.

En funderare..

Kategori: Min vardag
11 Oktober, 2009 - 17:12
En fotoblogg är en fotoblogg, en modeblogg är en modeblogg..

Jag älskar att blogga, att visa mina bilder och få creds av er superrara läsare. Men när sådant ska gå till överdrift blir man bara nere.. Nu märker man bara att fler och fler börjar använda min taktik på bloggning. Det är klart att folk inspirerar varandra, men ibland går det bara för långt. Jag har märkt att väldigt många bloggare bloggar om i stort sett samma sak. Det går som i ett mönster: Bild, Bild, kläder, skor, väder, bild . Och jag ska erkänna att för mig blir det oftast samma sak, och det känns verkligen inte bra.

Man vill ha en blogg som inspirerar, som får folk att fastna och fortsätta läsa. Det blir inte så när man har en stor blogg som folk läser, och sedan härmar.. Jag säger inte nu att jag är den som kommit på allt och ni härmar mig. Nej , utan jag märker bara att fler och fler börjar härma varandra. Snart så kommer alla bloggar se exakt likadana ut och blogga om exakt samma sak.

Detta var väldigt svårt för mig att säga, vet inte ens om det kom fram rätt till er nu.. men jag får väl hoppas att ni förstår. Utifrån detta har jag bestämt mig för att renovera hela bloggen. Jag vill vara speciell. Jag ska vara unik, ni kommer se en stor förändring här på bloggen inom en snar framtid. När säger jag inte, mer än så får ni inte veta..

Var unika för guds skull, hitta på eget och få uppmärksamhet för att just DU är duktig och kreativ istället för att sno någon annans kreativitet och skriva att det är du som kommit på det.

Be creative, and do your one thing!
Som obama säger: Im gonna make a change!

Helena and her sister in autumn

Kategori: Foto - porträtt
11 Oktober, 2009 - 11:58
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 + Soft focus filter + Reflexskärm guld/silver
Fotograf: Haidi Jakobsson | Modell: Helena & Ingrid Kihlanki

Fler bilder från gårdagens fotografering, jag gillar den när båda är på bilden för att det blev så vackra färger. Vilken är eran favorit? Jag kommer dock lägga upp ännu fler senare idag,

Nu ska jag snart iväg på träning, ha det så bra sålänge så hörs vi senare. Puss !

Jag bygger upp min aldelles egna hemsida

Kategori: Photoshop
11 Oktober, 2009 - 11:46
Nu sitter jag och fixar med en liten hemlighet, nämligen min egna hemsida.

På min hemsida ska jag då precis som alla andra amatör fotografer ha en portfolio med mina bästa bilder, tillgång till att kontakta mig, tjänster osv. Men ni får ju inte se den förrens den är helt klar och det kommer nog ta ett tag.

Men fram tills dess får ni ju se massor med bilder osv hihi, jag ska fixa lite fler bilder nu så ska ni få se fler från gårdagens fotografering. Vi hör senare ciao,

Så snygg som man verkligen inte får bli..

Kategori: Foto - porträtt
10 Oktober, 2009 - 22:06
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 + Soft focus filter + Reflexskärm guld/silver
Fotograf: Haidi Jakobsson | Modell: Helena Kihlanki

Om ni inte tycker att Helena är åt urskogen snygg så är ni verkligen lite snurrade i huvudet :o Förlåt det är ni inte alls det, haha men Helena har det perfekta leendet som alla drömmer om (eller kanske bara jag?) haha. Nog om det, Helena är supersöt och det kommer fler bilder på henne senare hihi.

Nu ska jag börja pilla lite på en hemsida! Förhoppningsvis lyckas jag..
(för den delen så pratar jag med en supersnäll filur på msn, nämligen Emma)

En klar favorit, det går inte att säga mer än så..

Kategori: Foto - porträtt
10 Oktober, 2009 - 18:55
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 + Reflexskärm guld/silver
Fotograf: Haidi Jakobsson | Modell: Isabel Dibéus

En av favoriterna från dagens fotografering. Nu ska jag inte ladda upp så mycket bilder på Isabel hela tiden utan nu ska jag börja fixa bilderna som jag fotade på Helena och hennes syster haha. Nej men nu måste jag hitta en datormus så jag snabbare kan fixa bilder och svara på kommentarer.

Vad ska ni göra ikväll?

a pretty girl in a wood forest

Kategori: Foto - porträtt
10 Oktober, 2009 - 17:57
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 + Reflexskärm guld/silver
Fotograf: Haidi Jakobsson | Modell: Isabel Dibéus

Det var jättesvårt att få till bra bilder, solen var överallt och vi hittade inget bra ställe haha. Men vi planerar redan för en andra fotografering fast med tuffare tema! vad det är får ni väl se ;) Jag tycker Isabel är supersöt, kolla hennes leende!

Dagar då man får sig ett gott skratt på stan!!

Kategori: Foto - övrigt
10 Oktober, 2009 - 14:29
Dessa filurer gick runt på stan och skrek vi ger ut gratis kramar. Jag sprang snabbt fram och frågade ifall man fick ta en bild på dem haha, självklart sa dem JA och sen frågade dem ifall de kunde få en kram.. då sprang jag snabbt därifrån ! hahah..

Fotograferingen med Isabell gick jättebra, det är självklart att man är nervös i början.. det var ju faktist min första fotografering förutom mina systrar då! Men jag fick massor med fina bilder som ni ska få se senare idag. För att nu ska jag iväg till Helena, jag ska fota henne & hennes syster. Det ska självklart bli superroligt.

JAG ÄLSKAR ATT FOTA, gaah !

till alla er nyfikna, jag har beställt en bloggawards klänning nu.. (a) ni ska få se den senare

Nu ska jag iväg och ha superkul!

Kategori: Foto - övrigt
10 Oktober, 2009 - 11:28
Kameraväskan är fixad och packad, reflexskärmen är med.. och humöret på topp!

Nu ska jag iväg till stan och fota en tjej vid namn Isabell och hennes pojkvän. Har aldrig träffat henne förr men det ska bli superkul. Som assistent har jag Helena som ska hålla reflexskärmen, kanske ber henne filma sen också ;) så ni får se lite behind the scenes. Efter det åker jag förmodligen hem till helena och fotar henne och hennes syster!

Alltså är detta mitt första fotojobb, hur kul som helst. Nu ska jag ta bussen! Ciao ! ;)

Nu börjar jag få "bloggawards" panik!

Kategori: Prylar
09 Oktober, 2009 - 23:47
Jättefina klänningar från Motelrocks, men jag vill inte bära svart på bloggawards.. eller?

Ni måste hjälpa mig, nu är det bara en vecka kvar till galan och jag har ingenting att ha på mig. Jag har en vanlig tubklänning med lite sömmar , i svart från H&M som jag aldrig använt. Men om man har den och massa smycken och skitfina skor så kanske det blir bra. Fast jag vill inte vara så svart.. jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig. Ni måste hjälpa mig, ge mig förslag på allt möjligt !!

Hjälp mig nu söta ni !

Fredagens s.k underhållning.

Kategori: Mat/bakning
09 Oktober, 2009 - 21:19
Den godaste smaken i serien av Ben & Jerrys helt klart, den har lite av allt !

Träningen slutade för ett tag sen, jag cyklade hem och åt middag sedan blev det kvantum med mamma. Så nu sitter jag här  .. en B&J rikare och massa saker att göra. En av de sakerna är att blogga så förvänta er grymt mycket mer av mig idag, för jag ska sitta uppe natten lång ! JAG ÄLSKAR ATT BLOGGA .. "punkt"

Nu ska det ätas glass.. ;)

Rätt svar är då..

Kategori: Frågor & Svar
09 Oktober, 2009 - 12:09
Ett soft focus filter Ø52 mm och rätt hade då Othilia & Veronica !

Det var alltså detta filter som dimpade ner i min brevlåda igår, jag har inte hunnit prova det utan det ska göras imorgon. För att imorgon ska jag fota en tjej som jag aldrig träffat förr.. alltså ett slags fotojobb! hihi det var faktist en av överraskningarna hehe. Men nu behöver jag eran hjälp..

- Ni som bor i Luleå kan gärna ge förslag på locations där vi kan befinna oss och fota
- Alla kan ge förslag på "tema" , kanske röda läppar ? ;)

Den där hemligheten jag inte berättade

Kategori:
09 Oktober, 2009 - 11:47
Bilden säger nog allt, och just nu sitter jag här och är busigt glad !

Two of me in one picture

Kategori: Dagens outfit
09 Oktober, 2009 - 09:12
Chinos Ginatricot / Linne Ginatricot / Cardigan H&M / Armband från Cocoo & DS / Halsband Beadelicious

Slänger in en dagens lite snabbt innan jag måste cykla iväg till skolan. Idag har jag kort dag, precis som alla andra fredagar. Jag slutar runt klockan 12.00 och sedan efter det ska jag förhoppningsvis ner på stan. Ni har ingen aning om vad jag ska göra på stan, haha det ska jag avslöja senare .. jag vet jag lovade att säga det igår men (a) Så om ni är nyfikna så kan ni ju leta efter mig på något café i stan HAHA.

Nu ska jag fixa det sista sen blir det cykeln nästa haha puss.

Bullbak i högsta hugg

Kategori: Min vardag
08 Oktober, 2009 - 22:44
Ingen bild till detta inlägg, utan nu får ni njuta av mina kråkfötter.

Kom hem från träningen för en halvtimma sen. Satte direkt igång med "bullbakandet" haha jag vet klockan är mycket och det är skola imorgon. Men heter man Haidi så gör man bullar mitt i natten ;) Plus att jag har ju sovmorgon imorrn, så det borde inte spela så stor roll.

Nu är degen på jäsning, så om 20 minuter ska jag börja göra bullarna.. gott det ska bli ! Men jag hoppas jag har gjort rätt, har liksom gjort mitt egna recept på sättovis, eftersom jag inte hittade något här hemma och blir så förvirrad av alla som finns på nätet (a) Nu ska jag fixa ett nytt inlägg, detta var lite tråkigt hihi..

Någon som vill ha en bulle hemskickad? hahahaha *fniss*

När man hittar något intressant i kylen..

Kategori: Min vardag
08 Oktober, 2009 - 18:36
.. då kan det gå lite snett !

haha , jag "hittade" två stycken jäst i kylskåpet nyss. Blev grymt sugen på att baka bullar i stora lass! MEN.. jag har träning om en timme så jag hinner inte (a) men jag funderar på att göra det när jag kommer hem.. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Min träning slutar 21.40 (oj, en timme och fyrtiominuters träning) så jag kommer hem ganska sent, haha börjar fundera på ifall jag kanske inte hinner baka bullar? Jo jag ska hinna punkt. Men jag ska svara på alla era "åsikter" (kommentarer haha) och så ska jag avslöja två hemligheter jag hållt inne ett tag nu haha :)

Vi ses ikväll pusss

Fler underbarheter (är det ett ord?) haha

Kategori: Övrigt
08 Oktober, 2009 - 17:45
Tack Inez !
Tack Elin !

Tack Othilia !

Tack Anna Bexell

Tack Sandra !

Tack Amelia

Tycker fortfarande detta är det gulligaste som finns. Att ni lägger till osv ;) Men nog om det, hihi ni kanske tröttnar på mitt eviga tjat om .. ja allt! haha, Tack tjejer för bilderna och tack alla andra sötar som mejlar hela tiden :)

Nu ska jag knyta på min lillebror skridskorna, sen blir det blogg blogg blogg. !

En sak som faktist gjorde min dag.. !

Kategori: Prylar
08 Oktober, 2009 - 16:47
Den som är närmast eller svarar helt rätt får en länkning.

Idag när jag kom hem från skolan överraskades jag av ett okänt paket. Hade ingen aning om vad det kunde vara först, sedan öppnade jag det och såg att det var "hemligt" och det var även ett litet meddelande med. hihi så nu får ni allt gissa.

"det är något kamerareleterat, som kan underlätta fotograferingen.. lite? haha nej kanske inte underlätta, men bilderna blir steget snyggare"

Jag avslutar denna dåliga bloggdag med..

Kategori: Frågor & Svar
07 Oktober, 2009 - 22:27
Alla svarar kom igen nudå (a)
Kom nyss hem från träningen, har väldigt stressigt just nu. För det första ska jag baka kladdkaka hehe (a) och sedan ska jag ta en dusch .. sen blir det plugg inför matteprovet imorgon. Jag är verkligen rädd för provet just nu, det känns som att det kommer att gå sämst.. men det kommer de ju inte? haha. Jag ska i alla fall få VG minst. Nog om det, jag fick just veta att vi har skolfoto imorgon också.. så nu är jag ännu mer rädd! hahah kan någon "ta min dag" haha.
Nu måste jag stressa lite mer.. pusspuss!

Något jag verkligen är i nöd av..

Kategori: Prylar
07 Oktober, 2009 - 14:50
Vill verkigen ha en av dessa smyckeshållare, helst den i mitten ;)

Mina smycken ligger helt utspridda över ett bord, i skålar osv. Halsbanden flätar alltid ihop sig så man måste sitta en timme innan för att fixa halsbandet haha. Men detta är dock något jag måste inskaffa mig snart. hihi

Vad tycker ni om dessa smyckeshållare?

Ny underbar kofta/cardigan från ginatricot

Kategori: Webbdesign
07 Oktober, 2009 - 14:32

Fick en överraskning i posten!

Kategori: Prylar
07 Oktober, 2009 - 13:47
Tack så jättemycket Jennie !

När jag kom hem från skolan idag var det ett paket till mig väntandes på köksbordet. Jag började fundera på vad det kan vara, men jag kommer verkligen inte på vad .. Så öppnar jag och ser ett übersnyggt halsband från Jennie. Gud så glad jag blev, hihi det är superfint och hon har ju gjort det själv dessutom!

Jennie har en shop där hon säljer egengjorda halsband av pärlplattor, väldigt billigt. kolla in här nu ! :)

Supernice med nitar på en brun väska

Kategori: Mode
06 Oktober, 2009 - 23:20
Hur snygg är inte den här väskan? To die for.. nästan. Jag skulle verkligen INTE tacka nej till den !

Nu har jag galet mycket att göra innan jag kan gå och lägga mig. För det första så måste jag svara på 14 sidor kommentarer (MÅSTE) sedan måste jag plugga matte väldigt väldigt mycket. Och sedan ska jag förbereda en sak som kanske inträffar imorgon ;) Vi får se..

PS. ni som inte gillar att jag skriver att jag ska svara på kommentarer, ni får väl bita ihop. För jag skriver om vad jag ska göra, och det är sanningen. Vare sig ni vill det eller ej!

Första gången jag har över 10 nya på bloggmailen (a)

Kategori: Övrigt
06 Oktober, 2009 - 22:13

 

 

Gissa om man blir glad när man loggar in och ser att de är så mycket i inkorgen.

Såklart så börjar jag ju fundera vem det är som bombar mig med meddelanden, och när jag tittade var det jättemånga idolbilder, samarbeten, fotojobb osv. Kan ni förstå hur glad jag just blev? Jag kom hem från träningen och var på väldigt dåligt humör .. när jag loggade in på mailen blev mitt humör så himla mycket bättre.

Ni förgyller min dag, ni är verkligen bäst. Men gud vad jag gnäller om att ni är bäst hela tiden hehe (a) Men det är sant, ni ska veta hur mycket söta kommentarer jag får som t.ex "Du ligger och tävlar mellan foki och kenza på sötaste bloggaren" jag blir helt varm innuti. Ni är så snälla.


Nog om det.. hihi, Nu ska jag svara på alla mailen och sedan blir det mer uppdatering. Ska ta mig en till vitamin well för jag har fått ont i halsen (hostade upp den på träningen.. aj?) Ska byta om till pyjamas också !

 

Fortsätt att mejla, hihi de är så kul (a)


Två till på en syster vid namn holly

Kategori: Foto - porträtt
06 Oktober, 2009 - 18:59
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 + Reflexskärm guld/silver
Fotograf: Haidi Jakobsson | Modell: Holly Jakobsson

Två till bilder av serien när jag fotade min lillasyster i förrigår. Jag vill fota människor, det är så himla roligt. Om det är någon som bor här i Luleå som skulle vara intresserad av att stå modell är det bara att mejla. Men nu måste jag göra mig i ordning inför träningen.

Vi hörs senare ikväll, puss från eran superbloggare Haidi

Jag har blivit avritad ännu en gång

Kategori: Haidi Jakobsson
06 Oktober, 2009 - 16:58
Tack Pouline för bilden ♥
Tack för bilden  "plutten"

Jag blir alltid glad av att få en bild av mig. Hela jag blir fylld av glädje bara jag förstår hur mycket tid ni lägger ner på att rita av lilla mig. Att jag har tagit den timmen av erat liv, haha nu lät jag hemskt poetisk. Men ni ska veta att det är supergulligt av er att rita av mig, skriva om mig osv. Ni är verkligen bäääst (som jag sa igår?) hihi.

Min mail för er som inte vet är Haaiidi.blogg@hotmail.com
jag svarar på alla mejl, då menar jag verkligen alla.

Financial vêtements merveilleux de Monki

Kategori: Mode
06 Oktober, 2009 - 16:38
Om någon skulle ge mig niohundra riksdaler skulle jag köpa allt detta utan att blinka.

Bara för att jag tycker franska låter så vackert så bestämde jag att ha en fransk rubrik hehe. Men nog om det, jag kom nyss hem från skolan. Lång dag idag, men det gick snabbt i alla fall. Det är inte förrens man sitter på cykeln påväg hem som man inser att skoldagen är slut! Så nu ska jag redigera lite bilder, kanske fota min syster Hanna och sedan ikväll är det träning som gäller.

Jag är störtkär i plaggen ovan, någon som kan skicka ett anonymt paket med allt till mig ? (a) haha jag skojja bara. Ha det bra så hörs vi om ca.. 30minuter? haha jag är så rolig ^^

Me today, happy and fine..

Kategori: Haidi Jakobsson
06 Oktober, 2009 - 11:10
Jag har en speciell charm för spegelvända bilder..

Jag skulle ha tagit med mig en vitamin well till skolan idag, men såklart så glömde jag den.. glömsk som jag är. Idag är det palt i skolan, vilket jag anser vara Sveriges hemskaste måltid. Kan inte förstå hur man kan tycka det är gott ! Men nu ska vi se film på historian.. I'm gonna look, pusspuss.

Scones på ett silverfat

Kategori: Mat/bakning
06 Oktober, 2009 - 07:48
Min scones blev jättelyckade och supergoda. Dock så orkade jag bara äta halva, blev nästan spyfärdigt mätt ;O

Nu ska jag plugga lite Matte, Spanska osv.. så vi får höras mer i skolan eller så. Jag slutar skolan väldigt sent idag, runt 16.00 det beror på ifall vi har klassråd eller ej. När jag kommer hem blir det ju dock mer bloggning, plus att jag ska fota min äldre syster. Så det kommer att bli en del nya bilder också.

Vilken tid slutar ni idag?

Ginatricot makes you all, fall to the ground

Kategori: Prylar
06 Oktober, 2009 - 06:51
Totaly hotstuff från Ginatricot. Höst upp på min vill ha lista just nu.

Godmorgon alla glada!
Vaknade för ca en halvtimme sen, satte mig direkt vid datorn och svarade på mail + kommentarer. Igår kväll svarade jag på alla kommentarer, så ni söta som kommenterar har nog ett svar från mig nu. Efter att ha läst det här inlägget hos Annika blev jag galet sugen på scones.. darför ska det bakas scones nu!

Nu är jag "off to" spisen, scones it is !

The winter is comming, now or never ! ;)

Kategori: Foto - natur
05 Oktober, 2009 - 22:21
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8

Kom hem från träningen för mindre än två minuter sen. Nu ska jag springa in i duschen och sedan ska jag sätta mig vid datorn igen för att göra ca tre bloggdesigner. (ni som ska ha en bloggdesign, som ser det här.. var inne 22.35 vid msn/hotmail)

Nu blir det duschen sen kommer jag tillbaks, Privjet ! (hej på ryska)

Two more pics at my littlesister

Kategori: Foto - porträtt
05 Oktober, 2009 - 19:56
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 + Reflexskärm guld/silver
Fotograf: Haidi Jakobsson | Modell: Holly Jakobsson

Många som gillade den förra bilden på Holly, så darför bjuder jag på fler. Gillar ni dessa lika mycket? :) Fick väldigt många komplimanger om att min syster är jättesöt, vacker, fin osv. Det kan man väl hålla med om haha vi är inte ett dugg lika.. Jag har ljusare ögon hon mörkare, jag mörkt hår hon "blondt". Jag är mer flummig och lite blyg hon är mer galen och aldrig aldrig blyg. Men systrar är vi allt och det kan ingen ändra på eller hur? ;)

Senare ikväll ska jag avslöja en liten "secret" som jag lovade för ett tag sedan, men ska säga det ikväll.

Ingen blogg utan er underbara läsare !

Kategori: Min vardag
05 Oktober, 2009 - 19:46
Tack ska ni ha tjejer, ni är så jävla bra ! Paulina, Sarah, Ctina & Amanda

Jag älskar att logga in på bloggen, trycka på kommentarer och överraskas av väldigt många positiva kommentarer av er läsare. Ni gör min dag genom att bara skriva! Utan er skulle jag inte kunna utvecklas lika mycket som jag gör nu. Ni ger mig kritik när jag behöver det och beröm när jag verkligen behöver det. Utan er finns det ingen blogg, det finns ingen Haidis.se utan er !

Ni är så jävla bra ska ni veta, om jag hade en miljon i överskottspengar skulle jag dela ut det till alla mina läsare. Fast nu kan jag bara ge er min tacksamhet och min glädje. Ni är bäst! Hoppas ni aldrig slutar läsa min blogg.

kärlek till er läsare, lovers ore haters it doesnt matter !

Lillasyster Holly - on a picture

Kategori: Foto - porträtt
05 Oktober, 2009 - 15:27
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 + Reflexskärm guld/silver
Fotograf: Haidi Jakobsson | Modell: Holly Jakobsson

Som jag sa så hade jag inte alls mycket inspiration till bloggning nyss, men nu är den tillbaks förhoppningsvis. Sprang ut i kylan och fotade min nu blonda syster. Igår snöade det faktist, det ligger lite snö på marken fortfarande fast då menar jag verkligen mini lite, bara nån millimeter i något litet hörn..

Nu ska jag fixa fler bilder, Ciao !

Snön kommer snart och inspirationen ligger på noll

Kategori: Övrigt
05 Oktober, 2009 - 13:40
onsdag ska det tydligen snöa.. härligt vad mycket det kommer bli att fota då ! :)

Jag kom hem från skolan för ett tag sen, gick hem tidigare för jag hade ont i varenda led på hela kroppen. Men nu är det lite bättre. Och nej jag har inte svininfluensan haha. Min inspiration ligger på noll justnu, men jag håller på med en sak som förhoppningsvis ska få min inspiration att öka. Vad det är kanske ni får se.. haha ;)

Nu ska jag fortsätta, Ses om ett tag pusspuss

Jag är inte död jag är bara inte på humör..

Kategori: Min vardag
05 Oktober, 2009 - 00:32
Micke & Sofia

Min dag idag (igår..söndag) sög helt ren utsagt. Men jag ska inte drabba er med det utan jag ska fortsätta som vanligt. Jag somnade klockan 16.30 och vaknade för en halvtimme sen.. är inte trött längre och jag har ingen aning om hur jag ska kunna somna. Men det löser sig nog på något sätt.

Vi hörs om några timmar pusspuss.

Biverkningar av att ha druckit för många Vitamin Wells

Kategori: Övrigt
04 Oktober, 2009 - 01:01
notera i slutet när jag säger "hahaha jag är så jävla pissnödig"

Som sagt så skojar vi genom hela filmen så ta ingenting seriöst .. förutom slutet haha. Drickorna gör att man blir svin pissnödig hela tiden, jag har typ levt på Vitamin Wells idag.. har inte ätit någon middag ens x'D Jag upptäckte just att jag har druckit väldigt många.. så jag måste ha en gräns på två per dag typ, haha!

Nu ska jag och Line sova, vi har tidig träning imorgon hahah pusspuss.

The pink knokk is in DA house.. fenomenalt !

Kategori: Foto - övrigt
04 Oktober, 2009 - 00:01
Line är här, vi gör en rolig video . punkt.

hahaha!

Förgyller min vardag.. haha !

Kategori: Övrigt
03 Oktober, 2009 - 19:42
Ibland kan jag få mig ett gott garv när jag loggar in på facebook .. t.ex nyss !

1. "Död åt alla facebook spel!" det stämmer så innerligt, jag HATAR verkligen alla facebook spel som alla nöter. hahah någon mer än jag som gör det?

2. Facebook har lite stavfel.. "Louise gillar DIN inlägg" ? haha ska det inte var "ditt inlägg" ..? Jag skrattar bara "liiite" när jag läste det.

Nu kommer Line strax, jag har väntat på henne i tre timmar nu. hahaha ! :D

Min kemilärare kastar eld, inga videoeffekter!

Kategori: Övrigt
03 Oktober, 2009 - 18:41
hahahahah , jag flög nån mil över stolen när han gjorde detta i klassrummet.

Om ni undrar vilka det är som pratar i bakgrunden så är det Elin och My. Elin fick med allt på film haha. Han försökte göra om det men det gick bara en gång, resterande gånger så misslyckades han.. sedan sprutade han med brandsläckaren också.. rolig lärare vi har va ?


Hur tror ni han lyckades kasta eld? ;)

Camera .. action!

Kategori: Min vardag
03 Oktober, 2009 - 17:50
Har traskat runt här hemma och inte gjort ett piss.. inte så kul! Men snart så kommer Line, har väntat i flera timmar snart. Den tösen ska bli fotad, varesig det är mörkt eller inte ute ;) Annars får vi väl hitta på något annat.. plåtas ska det i alla fall, haha !

Förslag på vad vi ska fota ? ;)

Löv, kyla, höst blir vinter och snart snö.

Kategori: Foto - natur
03 Oktober, 2009 - 16:17
Foto: Haidi Jakobsson - Canon EOS 405d + Canon EF 50/1.8

Hoppade ut genom min systers fönster och fotade lite (vi bor på nedervåningen) haha! Bilderna blev inte de bästa men det var så kallt ute så.. Snart kommer Line förhoppningsvis komma hem till mig, eftersom jag kommer att vara ensam hemma ikväll så tänkte jag att hon kan komma hit. Och gissa vad jag ska göra då? Jo jag ska fota henne, gud vad kul det ska bli.

Vad ska ni hitta på ikväll?

Drick drick tugga tugga,

Kategori: Min vardag
03 Oktober, 2009 - 15:09
Nyduschad och ren. Med min everyday och mina stimorol i handen är jag fullbordad.

Har fått en fråga som löd såhär :
"Måste du skriva om Vitamin well? Jag menar enda sen du fick dem, så verkar det som att du måste skriva om dem hela tiden. Så måste du göra det eller gör du det frivilligt ?"


Mitt svar :
Nej jag måste inte skriva om dem hela tiden, jag gör det frivilligt för att jag tycker att dem är så goda (a) Alla ni som inte provat en borde prova .. WÜNDERBART ;>


Nu ska jag ut och fota , brb  :)

New thing from Topshop

Kategori: Prylar
03 Oktober, 2009 - 13:41
Jättesöta jumpers från Topshop, kostar bara 350kr !

Somnade väldigt sent igår, och vaknade väldigt sent idag. Nu sitter jag här igen, ska ta en dusch nu och sedan springa ut och fota. Plus att igår smakade jag Vitamin Well Everyday och den smakade underbart. hihi

Vad ska ni hitta på idag?

Dagens bloggtips !

Kategori: Tips & tricks
03 Oktober, 2009 - 13:07
Dagens bloggtips fick bli Bloggfji !

Hans bilder är helt underbara, en sjukt bra fotograf är vad han är. När man väl kikat in i hans blogg så kan man inte sluta, utan man blir fast och vill bara ser mer och mer bilder. Så jag tycker att alla ni söta läsare ska ge honom en chans och kolla in hans blogg :)

Nu ska jag sova sött som socker..

Kategori: Min vardag
03 Oktober, 2009 - 02:46
Ajdå vad klockan är mycket, hela huset är nersläckt och tyst. Bara jag vaken tror jg, lite läskigt men .. :)
Nu måste jag i alla fall ta och sova, jag kan inte hålla ögonen öppna längre (oj, somnade en stund efter jag skrivit detta) haha..  tur att det är lördag imorgon och att man slipper vakna så jävla tidigt. Nu blir det nästa sängen hihi pusspuss

Nåfon mer än jag som är vaken? ;o

Rätt svar var ju såklart inbjudan !

Kategori: Frågor & Svar
02 Oktober, 2009 - 19:33
Väldigt många hade rätt hihi, så ingen fick länkning förlåt (a)

Jag fick inbjudan idag, så nu har jag börjat bli nervös.. har inte bestämt klänning.. eller skor? smycken? Shit jag måste pallra mig ner på stan, men nej jag har ju köpstopp? Jag måste ju spara mina pengar. Gaah vi får se hur jag gör. Just nu är det lite fram och tillbaks med allt haha.

PS! jag hade helt glömt bort att jag har träning idag.. nu måste jag skynda mig haha ;)

Paketet är nu hämtat, titta vad jag fått

Kategori: Prylar
02 Oktober, 2009 - 19:24
Titta vad jag hade fått i posten, nöjd? JAAA gud så fint. TACK NUKNUK !  ♥

En helt underbar väska och ett lite mindre snyggt halsband från Nuknuk ! :) Jag är totalförälskad i väskan, det är nu min nya favorit bland mina väskor.. Vill ni också köpa en? De finns väldigt mycket snyggt .. titta in hos :

NukNuk.se

Tips på lårhöga stövlar någon?

Kategori: Prylar
02 Oktober, 2009 - 17:13
Samtliga favorier hos Skopunkten ♥

Klockan har snart slagit 18.00 .. då får jag hämta det spännande paketet ^^ Mamma, pappa och lillebror har åkt iväg till mormor i kalix för att fira hennes födelsedag. Vi systrar är hemma själva och ska laga tacos ikväll. Gott som tusan, och speciellt med en Vitaminwell i handen (a) Har druckit 3 st nu haha !

Det svarta kuvertet ..

Kategori: Frågor & Svar
02 Oktober, 2009 - 16:16

Vad innehåller det svarta kuvertet med en söt stjärna?

Fler frostiga bilder till er som längtar till snön!

Kategori: Foto - natur
02 Oktober, 2009 - 15:23
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8

När jag vaknade upp imorse var det ju som sagt frost överallt. Jag satte mig upp i sängen och såg att det var VITT på taket , på huset bredvid.. Jag fick panik och sprang till balkongdörren för att se ifall det SNÖAT ?! men så såg jag att det bara var frost, då kunde jag pusta ut haha!

Jag åt frukost och tog emot leveransen, sedan sprang jag ut i mjukisar och foppa tofflor. Kröp på gräset, sträckte mig upp i träden för att få bra bilder på den vackra frosten.. och jag lyckades lite i alla fall (a)

CSN kort och det hemliga "paketet" (a)

Kategori: Övrigt
02 Oktober, 2009 - 14:50

En del av det jag fick i posten idag, ett CSN kort och ett paket från ****** !

Någon som vågar gissa vad det är i paketet?
Rätt svar får en fet länk

Ännu fler överraskningar till lilla blogg - Haidi

Kategori: Tips & tricks
02 Oktober, 2009 - 14:17
Imorse kom en man och knackade på dörren och bad mig skriva under ett papper.. kolla vad det var jag fick !!

Glad är jag verkligen, bye bye till vatten och tjena till Vitamin well :D Har hunnit smaka den orangea och den lila (som jag dricker nu) .. bilder ser nu under den här texten haha. Skolan slutade även tidigt idag så, denna dag kommer vara väldigt rolig jag har fått så mycket kul i posten! Vad, ska ni få se senare.. puss !

Nu är vintern på väg.. fortare än någonsin

Kategori: Foto - natur
02 Oktober, 2009 - 08:15
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8
Det ligger ett tjockt lager frost ute, fingrarna fryser och armarna ryser. Nu är det snart vinter, snart kommer snön.. åååh vad härligt ! De har sagt på nyheterna att det kan komma snö på Söndag, tänk vad mycket roligt att fota! :D Fast som sagt så är jag rädd för kylan.. :o

Nu ska jag ut och fota igen.. får inte missa det vackra vädret, sen blir det skolan pusspuss !

Snyggingar från ingen mer än Chique.se !

Kategori: Prylar
02 Oktober, 2009 - 07:43
Hittade till Chique från nåns blogg, blev helt kär i massa skor och några väskor.. !

Men som sagt så kan jag inte köpa nånting nu eftersom jag måste spara alla mina pengar till stockholm ;) Så jag får ha ett litet köpstopp nu .. så att jag sparar pengar ;) Och hörrni.. jag vaknade faktist i tid idag ! :D

Vad tycker ni om skorna? Vilka tycker du är snyggast ? :)

Im flying to Stockholm..

Kategori: Min vardag
01 Oktober, 2009 - 23:50
Gissa om jag är glad? 1.100kr fattigare , men en upplevelse för livet rikare.. bloggawards here I come !

Nu måste jag bara köpa en stooor biffig halsduk från BikBok sedan ska jag spara varenda litet öre jag får.. Måste shoppa lite i stockholm ju (a) Nu sitter jag här helt lycklig och lyssnar på musik.. nu ska jag svara på kommentarer sen är min dag gjord ^^


Vi ses imorgon bitti, pusspuss.

En förfrågan till alla idol-fans !

Kategori: Frågor & Svar
01 Oktober, 2009 - 18:51
En liten fråga.. intressant faktist, svara nu allihopa så ska jag göra en rolig grej av detta hihi

Följer du Idol?
Vem av deltagarna är din favorit?

Rysningar på hög nivå !! ;o

Kategori: Övrigt
01 Oktober, 2009 - 18:14


Jag får nääästan panik när jag hör det här, hela min kropp ryser !!

Hur otroligt är inte detta?

Titta vad som landade i brevinkastet idag ;o

Kategori: Prylar
01 Oktober, 2009 - 16:33
Tre par helroliga skosnören och ett litet brev. Blev helt chockad haha, men det kommer komma en liten rolig överraskning till er snart.. riktigt rolig tycker jag ^^ Gav dock skosnörena till min lillebror (a)

Ett superfint armband, personligt gjort till mig :o Hur gulligt är inte detta? Det kommer från Pearldesign

Cyklade hem i motvind idag, mina fingrar frös till is och jag fick ludd i munnen av min halsduk ;o Imorse var det som sagt frost ute.. jag börjar fundera ifall snön kommer att komma i veckan? Och nej jag skojar inte, Tina sa t.om att hon tror snön kommer om nån vecka bara. Jag är rädd .. SNÖ?!

Nu blir det musikdunkande , haha ciao !

nice nice nice dubbel nice..

Kategori: Prylar
01 Oktober, 2009 - 13:13
Superfina leggings från Ginatricot, inte dyra heller ;)

Ikväll kanske jag ska till shopping (en galleria i luleå) som har kvällsöppet och massor med rea. Men man måste ha en guldbiljett för att kunna komma in.. så jag ska försöka få tag i en och sedan ska jag gå dit med någon kul människa. Förhoppningsvis ska jag få gå in på fridas biljett (man får gå in på två på en biljett) , woho ;o

Nu ska jag skriva lite.. haha pusspuss.

Mitt konstiga HAT till facebook spel..

Kategori: Övrigt
01 Oktober, 2009 - 12:02
Någon mer än jag som HATAR farmville och Maffia Wars .. ?

Förstår inte varför alla är såå himla beroende av dessa spel, jag blir helt galen! haha sorry till er som faktist gillar dessa spel. Men jag skulle nog aldrig kunna börja spela något av spelen.. usch! ^^

Någon som tycker som jag ?

The sun is shining..

Kategori: Foto - porträtt
01 Oktober, 2009 - 09:15
Canon EOS 450D + Canon EF 50/1.8 + Reflexskärm guld/silver

Den svartvita bilden blev lite konstig jag vet, men nu blev det som det blev. Bilden är tagen i  motsol.. jag hade alltså solen riktandes mot kameran. Gillade bilden lite även fast den inte blev så skarp. Vad tycker ni ?

Himla snygga stickade tröjor från Ginatricot

Kategori: Mode
01 Oktober, 2009 - 08:30
Ginatricot har nog höstens/vinterns snyggaste cardigans just nu.

Ni kan ju gissa om jag vaknade i tid idag? Jag förstår inte vad det är för fel på mig, imorgon kommer jag att ställa minst 4 mobiler på alarm så att jag kan vakna i tid! Jag vaknade tjugo i åtta idag och var tvungen att stressa rumpan av mig. Sedan när jag gick ut och skulle cykla till skolan så såg jag att det var FROST på gräsmattan.

Herregud nu kommer vinter.. :|
Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe Follow on BloglovinRSS 2.0